logomovil
0
0

Qué és xopity.com?

Xopity.com és una plataforma digital que persegueix potenciar el comerç de proximitat fent front comú al creixement constant de les vendes online de grans distribuïdores i marques, que tant està perjudicant al nostre comerç local.

El que oferim des de xopity.com és donar visibilitat i accessibilitat als comerços locals adaptant-nos als nous hàbits de consum d´una part de la societat que, inevitablement, va cada vegada més en augment.

Volem introduir fàcilment els comerços locals en el món digital fent que la gent de la ciutat conegui i compri als comerços de la seva localitat accedint de manera senzilla a totes les botigues, marques o serveis a través de xopity.com, que unificarà tots els comerços del seu entorn.

Els usuaris de xopity.com no només coneixeran els productes i serveis dels comerços de la seva localitat sinó que també podran fer la seva reserva online les 24 hores del dia, de forma que només hauran d´anar físicament a l´establiment escollit a pagar i recollir el producte desitjat.

En el moment de fer la reserva, el comerç rebrà una comunicació amb el detall de la sol·licitud, que haurà de preparar i que el client passarà a recollir un cop validada pel comerç.

Avantatges de xopity.com pels comerciants:

- Estem potenciant la circulació de clients per la zona comercial local.
- Competirem amb les distribuïdores online i grans superfícies donat que xopity.com serà el catàleg on figuri l´oferta de productes i serveis de la ciutat, evitant que el client vagi a centres comercials o plataformes online a buscar productes que desconeix que disposa en iguals condicions a la seva ciutat.
- Opcions de fer publicitat de promocions, novetats i ofertes.
- Reduïm l`impacte ecològic que suposen les grans distribuïdores respecte al que en embalatge o transport de productes es refereix (compra responsable).
- Plataforma de publicitat del comerç i venda online a partir de 15€/mes (+iva).

Entre tots aconseguirem potenciar el nostre comerç de proximitat.
Ara més que mai!
Per més informació enviar un mail a hola@xopity.com